Skip links

Duke prodhuar PërsosmëriCilesi të lartëEfikasitet

Me një pasion për përsosmëri dhe përkushtimin për te kënaqur klientët, ne përpiqemi të tejkalojmë pritjet tuaja në gjithçka që bëjmë.

Ne jemi
Daka Group

Kompania jonë, me një histori që përfshin mbi tre dekada që nga fillimi i saj në
1992, ka evoluar në një prodhues kryesor i specializuar në EPS, XPS dhe
rrjetë. Produktet tona janë eksportuar me sukses në rajonin e Ballkanit dhe Evropë, duke krijuar një prani të fortë në këto tregje. Ne gjithmonë mundohemi të gjejm materiale të klasit të lartë dhe të përdorim teknologjinë e fundit për të siguruar që produktet tona përmbushin dhe tejkalojnë standardet më të larta të industrisë. Eksploroni produktet tona me të cilësisë së lartë me madhësi, forma, ngjyra dhe dizajne të ndryshme për industri të ndryshme.

Our services

Zgjedhje cilësore

Në DakaGroup, ne jemi krenarë që ofrojmë një gamë produktesh inovative të izolimit termik që janë krijuar për të ofruar performancë të jashtëzakonshme dhe efikasitet të energjisë.

Termoizolim i mirë

Energji Efikase

Cilësi e siguruar

Kompani e besuar

Our Products

Shikoni linjën tonë të jashtëzakonshme të produkteve

Me produktet tona me performancë të lartë, qëndrueshmëri të jashtëzakonshme, shkathtësi dhe përkushtim ndaj qëndrueshmërisë, ne jemi zgjedhja ideale për të gjitha nevojat tuaja izoluese. Përjetoni ndryshimin nga Daka Therm dhe shijoni efikasitetin e përmirësuar të energjisë, kursimin e energjise dhe një mjedis të rehatshëm jetese ose pune.

Produktet
Pse ne?

Fuqia e izolimit superior

Produktet tona izoluese moderne janë krijuar për të ofruar performancë të jashtëzakonshme, duke e bërë hapësirën tuaj më të rehatshme, të qëndrueshme dhe me kosto efektive.

Përjetoni paqen dhe qetësinë me zgjidhjet e izolimit të zërit nga Daka Group. Produktet tona janë të dizajnuara për të minimizuar transmetimin e zhurmës, duke krijuar hapësira më të qeta dhe më komode jetese ose pune. Shijoni një mjedis të qetë të mbrojtur nga zhurmat e jashtme.

Të ndërtuara për t'i bërë ballë provës së kohës, produktet tona izoluese janë shumë të qëndrueshme. Ato i rezistojnë konsumimit, duke ruajtur vetitë e tyre izoluese edhe në kushte sfiduese. Me Daka Group, ju mund të besoni në jetëgjatësinë dhe performancën e produkteve tona.

Produktet izoluese janë të lehta dhe të lehta për të punuar me to, duke e bërë instalimin e lehtë. Shkathtësia e tyre lejon integrimin pa probleme në projekte të ndryshme ndërtimi, duke siguruar izolim termik pa shtuar peshë ose masë të panevojshme.

E ardhmja e gjelbër

Në Daka Group, ne besojmë në harmoninë midis qëndrueshmërisë dhe inovacionit. Kjo është arsyeja pse ne kemi mirëpritur energjinë diellore për të fuqizuar fabrikën tonë dhe për të kontribuar në një të ardhme më të gjelbër. Sistemi ynë modern i energjisë diellore mbulon 90% të fabrikës sonë, duke përfshirë një sipërfaqe mbresëlënëse 1200 metra katrorë me një kapacitet prej 200.76 kW.

Energji e Gjelbër për një të Ardhme të Qëndrueshme

Nisma jonë e energjisë diellore pasqyron angazhimin tonë ndaj praktikave të qëndrueshme dhe tregon se si bizneset mund të marrin një rol aktiv në luftimin e ndryshimeve klimatike.

Fuqia e pastër për ajër më të pastër

Duke shfrytëzuar këtë burim energjie të rinovueshme, ne po reduktojmë emetimet e dëmshme të gazeve serrë dhe po përmirësojmë cilësinë e ajrit.

Merrni hapin drejt komfortit dhe kursimeve.

ose na telefononi në
+383 44 733 608