Skip links

Produktet

Zgjedhje cilësore

Në DakaGroup, ne jemi krenarë që ofrojmë një gamë produktesh inovative të izolimit termik që janë krijuar për të ofruar performancë të jashtëzakonshme dhe efikasitet të energjisë.

Daka EPS

DakaTherm EPS është një shkumë e bardhë qelizore e fortë, e besueshme dhe afatgjatë e përdorur për izolim në industrinë e ndërtimit. Redukton në mënyrë efektive rrjedhën e nxehtësisë, duke i bërë ndërtesat më të freskëta në verë dhe më të ngrohta në dimër, duke ofruar rehati për banorët.

Daka XPS

DakaTherm XPS janë të dizajnuara me skaje të rebatuara (prerje L) ose me gjuhë dhe brazda (prerje D), duke e bërë instalimin më të lehtë. Ndërsa aplikimi me një shtresë është i zakonshëm, përdorimi i një shtrese të dyfishtë rekomandohet për pllakat me skaje katrore (L) për të parandaluar urat termike në nyje. Këto dërrasa janë ideale për montimin e izolimit termik në çatitë e sheshta të përmbysura.

Rrjeta Daka

Rrjeta DakaTherm është një material i gjithanshëm i përdorur gjerësisht në ndërtim për të përforcuar çimento, suva dhe materiale të tjera ndërtimi. E bërë nga fije të endura prej tekstil me fije qelqi të hollë, ajo formon një pëlhurë fleksibël dhe të fortë. Kjo rrjetë tekstil me fije qelqi është trajtuar për t'i rezistuar alkaleve, duke e bërë atë ideale për aplikime të ndryshme.

Termoizolim i mirë

Energji Efikase

Cilësi e siguruar

Kompani e besuar